B2b-marketing

B2b-marketing is de afkorting van business-to-businessmarketing, oftewel marketing van producten en diensten voor zakelijke afnemers. B2b-marketing vraagt om specifieke kennis van zakelijke marketing, het product, de markt en zakelijke kopers. Meilleur Marketing is een b2b-marketingbureau en biedt b2b-bedrijven met name ondersteuning voor het opstellen van een onderscheidende marketingstrategie, regievoering op marketing en marketing support voor de uit te voeren marketingacties.

B2b-marketing

Zoals gezegd word business-to-businessmarketing vaak afgekort tot b-to-b-marketing of b2b-marketing en is het een vak apart. Zakelijke markten kenmerken zich door vaak geavanceerde producten en diensten, grote orderbedragen en langdurige verkooptrajecten met meerdere betrokkenen. Een effectieve b2b-marketingstrategie vraagt daarom om specifieke kennis van marketing, de markt en de kopers.

Diensten Meilleur Marketing

Op gebied van b2b-marketing biedt Meilleur Marketing de volgende diensten:

  • Marketingstrategie: een onderscheidende marketingboodschap en operationeel marketingplan
  • Regievoering op marketing: zorgen dat het marketingplan wordt uitgevoerd
  • Marketing support: waar nodig en gewenst spring ik bij met operationele werkzaamheden, zoals tekstschrijven, training en beheer van social media en Google Ads, etc.

Over Meilleur Marketing Neem contact op