Over Meilleur Marketing

Meilleur Marketing helpt met name IT-bedrijven om hun zakelijke producten en diensten effectief bij de doelgroep(en) onder de aandacht te brengen, met als doel om meer en betere klanten te werven en de naamsbekendheid te vergroten. Als marketingstrateeg en sparringpartner zorg ik samen met de opdrachtgever voor een onderscheidende marketingboodschap, strategische doelen en een operationeel marketingplan. Dit is altijd gebaseerd op de unieke kracht en visie van het IT-bedrijf. Ook zorg ik ervoor dat het marketingplan wordt uitgevoerd en dat de beoogde doelen zo goed mogelijk worden gerealiseerd.

Waarom Meilleur Marketing?

Meilleur Marketing is de Franse vertaling van Beste Marketing en dat is precies waar ik voor sta: marketing van topkwaliteit en doordacht, zoals afgesproken.

Als marketeer werk ik sinds 2004 voor een diversiteit aan bedrijven in de software- en ict-branche. Ik heb me met name bezig gehouden met productmarketing, onlinemarketing, het realiseren van content en het ondersteunen van sales.

Ik kan de kracht van het bedrijf, de klantvoorkeuren en het potentie van de producten en diensten snel doorgronden en vertalen naar de juiste marketing- en verkoopstrategie. Mede door mijn brede en actuele marketingkennis kan ik op managementniveau meepraten, de leiding nemen in het marketingproces en sturing geven aan alle marketingactiviteiten.

In de uitvoerende zin ben ik vaardig in het opzetten en schrijven van inhoudelijke commerciële teksten, waarbij ik de match kan maken tussen de technische mogelijheden en datgene wat klanten zoeken. Ook bied ik hulp bij het professionaliseren van de verkoop binnendienst, bijvoorbeeld op gebied van leadgeneratie en gesprekstechnieken.

Als persoon ben ik gedreven, betrouwbaar en heb ik kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ik werk gestructureerd, planmatig en pragmatisch, waardoor de gang erin blijft, ‘dingen afkomen’ en beoogde resultaten beter worden behaald.

Wat doet Meilleur Marketing?

  • Marketingstrategie: het creëren van een onderscheidende marketingboodschap en operationeel marketingplan
  • Regievoering op marketing: ik zorg ervoor zorg dat het marketingplan wordt uitgevoerd
  • Marketing support: waar nodig en gewenst spring ik bij met operationele werkzaamheden, oftewel een inhoudelijke bijdrage aan de uit te voeren marketingacties

Voor een nadere kennismaking sta ik u graag te woord, zie mijn contactgegevens.

Martijn Meijer
Meilleur Marketing

Neem contact op